Energie Certificaten RKDSV

Energiecertificaten

Net als een aantal jaren geleden bij de grote verbouwingen van ons clubhuis houden RKDSV en DSV weer een actie om extra financiële middelen bij elkaar te krijgen. Met die middelen wordt een aantal voorzieningen getroffen. Deze zaken hebben als doel een extra input aan vormen van verduurzaming op het sportpark de Alsie. En daarmee ook aan een besparing van energiekosten. Het gaat dan om een breed scala aan investeringen. Een aantal ervan wordt al uitgevoerd, maar we willen ook deze kosten graag ten laste brengen van de opbrengst van deze actie.

Om een indruk te geven waar we aan denken: (led)verlichting op alle trainingsvelden, inclusief het korfbalveld;  het vervangen van de armaturen in ons clubhuis door energiezuinige ledverlichting; energiezuinige ijskasten en vrieskisten; zonnepanelen; een eigentijds sleutelsysteem; verdere isolatie en beluchting in het kader van “frisse lucht en ventilatie”.

We willen in totaal maximaal 1400 energie-certificaten verkopen. Aan onze leden, maar ook aan familie en vrienden binnen en buiten Diessen. Zo dragen we opnieuw met z’n allen verantwoordelijkheid voor onze vereniging!

RKDSV en DSV zijn bloeiende verenigingen. Financieel erg gezond, nu en op langere termijn. De afgelopen twee Corona-jaren zijn in sportief opzicht lastig geweest. Maar in financieel opzichten hebben we nauwelijks schade geleden. We zijn dus ook op langere termijn in staat om aan onze verplichtingen te voldoen. De investering staat niet onder toezicht van de AFM.

De spelregels

  1. Start actie na de ALV, vrijdagmorgen 18 november 2022
  2. Je kunt energie-certificaten kopen. Ze kosten € 100,- per stuk. Je mag zelf weten hoeveel certificaten je wilt aanschaffen.
  3. De certificaten worden in uiterlijk 10 jaar terugbetaald.  Elk jaar in december loten we 10% van de certificaten uit die terugbetaald worden.
  4. Elk jaar dat je certificaat in ons bezit is krijg je een rente vergoed van 2%. We betalen alleen de rente per certificaat per jaar. Je krijgt dus geen rente over opgebouwde rente.
  5. Je kunt de certificaten alleen via onze website aanschaffen: www.rkdsv.nl  Je moet daar het inschrijfformulier volledig invullen. Je gaat met dat invullen en versturen akkoord met de spelregels van onze actie.
  6. Je kunt alleen per IDEAL bij de aanmelding via de website afrekenen. Je krijgt daarna het aantal certificaten dat je besteld en betaald hebt per mail toegestuurd.
  7. Je kunt per keer maximaal 20 certificaten bestellen. Wil je meer certificaten, dan kun je opnieuw via de website een bestelling plaatsen.
  8. Op het certificaat komt een volgnummer, een uniek nummer, je naam en adres te staan. Ze worden per mail toegestuurd. Mocht je in de komende 10 jaar gaan verhuizen of een ander mailadres krijgen, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van je (mail)adreswijziging aan RKDSV. Dat is nodig om contact en uitbetaling mogelijk te maken.