Pupil van de Week

Pupil van de Week

Tijdens elke thuiswedstrijd van het eerste elftal is er een ‘Pupil van de Week’ aanwezig om het team te ondersteunen. Hij of zij krijgt een onvergetelijke middag op sportpark de Alsie. De Pupil van de Week wordt gekozen uit de jeugdteams JO9, JO10 en JO11.

De Pupil van de Week wordt om 12.45 uur verwacht in de kantine van RKDSV. Rond de klok van 13.00 uur houdt de hoofdtrainer een tactische bespreking met het eerste elftal. Dit is het eerste onderdeel van het programma. Na deze bespreking is het tijd om te gaan omkleden.

De pupil doet vervolgens de warming-up met de (reserve)spelers van RKDSV, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld en neemt de aftrap. De aftrap houdt in dat de pupil de bal mee aan de voet neemt en alle spelers van de tegenpartij omspeeld, eenmaal bij de goal aangekomen hopen we dat onze pupil ons op een symbolische 1-0 voorsprong zet door de bal in het doel te schieten. Tijdens de wedstrijd mag de pupil op de bank naast de hoofdtrainer en wisselspelers plaats nemen.

De pupil ontvangt een RKDSV-vaantje en een Pupil van de Week-voetbal, voorzien van alle handtekeningen van de spelers van het 1e elftal.

De pupil wordt in de week voor de wedstrijd via de website en Social Media van RKDSV voorgesteld aan onze achterban. Hieronder vind je een overzicht.

Foto’s: Nick van Hees

PUPIL VAN DE WEEK

0 505
Tijdens de wedstrijd RKDSV 1 –  Viola 1 op zondag 18 februari is Sven Aarts de Pupil van de week. Sven is 8 jaar...

0 337
Tijdens de wedstrijd RKDSV 1 –  Riel 1 op zondag 28 januari is Raf Kranenbroek de Pupil van de week. Raf is 8 jaar...

0 263
Tijdens de wedstrijd RKDSV 1 –  Elshout 1 op zondag 26 november is Luc Graat de Pupil van de week. Luc is 10 jaar...

0 1072
Tijdens de wedstrijd RKDSV 1 –  Blauw wit ’81 1 op zondag 5 november is Raf Lagendijk de Pupil van de week. Raf is...